Frie hænder og nærvær på samme tid

Generelt så har det at bære sit barn været en stor del af mange kulturer og lande verden over i rigtig mange år. Vikler har mange positive effekter og fordele. De skaber både nærvær og tryghed for barnet, mens det er en ergonomisk korrekt måde at bære sit barn på.

Rigtig mange fordele ved en fastvikle

Man kan bære sit barn i en fastvikle fra barnet er helt spæd og nyfødt. Det giver god støtte til barnets nakke og ryg, idet en Yaro fastvikle ikke er formsyet og præfabrikeret på samme måde som en almindelig bæresele er. Der er flere måder at bære barnet med en fastvikle. Barnet kan både placeres på forældrenes ryg, eller også kan man bære barnet mave mod mave. Dette afhænger dog af barnets størrelse, vægt og alder. Det smarte ved en fastvikle er også, at det både er mor og far der kan benytte den. Uanset om det er mor eller far er bærer barnet, så er viklen meget tryghedsskabende for barnet, da barnet her er så tæt på sin forældre som muligt.

Få ordnet alt det praktiske og vær tæt med dit barn på samme tid

Som nybagte forældre kan det være svært at finde tid til alle de praktisk gøremål i hverdagen. Der er pludselig andet der kræver tid og nærvær. Med en fastvikle er det muligt at bære barnet og enten støvsuge eller lægge tøj sammen på samme tid. De nyfødte børn vil ofte gerne mærke sine forældre hele tiden, og det er altså muligt med en fastvikle. Uanset om barnet sover eller vil følge med i hvad der foregår omkring dem, kan de opleve dette når de sidder i fastviklen. Det giver en anden frihed som nybagte forældre at kunne have barnet med sig i de daglige gøremål, hvad end det er rengøring eller en gåtur udenfor.

Skriv et svar