Når hverdagen og voksenlivet står for døren

Voksenlivet kan være en hård banan til tider. Det kan alle vist relatere til. For når hverdagen rammer, så er det med fuldt tryk på. Det er selvfølgelig forskeligt hvor meget tryk, der er på, alt efter hvor mange, man nu engang er i husholdningen. Måske er du alene udeboende studerende, måske er i et kærestepar i egen lejlighed eller en familie i en villa. Lige meget hvad, så er fællesnævneren, at hverdagen den kan godt gå stærkt nogle gange, og som oftest, så går den også alt for stærkt.

Hvis man samtidigt har børn, kan det dog virke ekstra slemt. Børn er en gave, som langt de fleste forældre, forhåbentligt, priser dem selv lykkelige over at være givet. Men nogle gange er der også noget, man ikke har tid til længere, når man har fået børn. Til denne problemstilling kan man enten give op, og tænke, at det må høre fortiden til. Eller, så kan man tage sagen i egen hånd, vejledt af Børnenes Kartel

Aktivering med en gulerod i enden- for alle parter

Børn leger en hel del, og det skal de også. Men hvorfor ikke udnytte alverdens aktiveringsmuligheder på en måde, så alle parter nyder godt af den.

Det er sundt for børn at lære at engagere sig, også på egen hånd. Det er nemlig sundt, at barnet lærer at udforske for sig selv og drage sine egne konklusioner samt opdagelser. Det er disse, der sidder bedst fast. Man kan fortælle og opdrage nok så meget, men sandheden er bare, at børn lærer bedst ved eksempel og på egen hånd.

Det kan være alt fra babyer til tumlinge til endnu større børn endda, der ikke nok med at kunne få noget ud af legetøjet, også kan få en helt masse nyt og lækkert tøj til at bevæge sig i, leve i og lege i