Travl hverdag i en familie med børn? Prøv en måltidskasse

Hvis det kniber med tid i hverdagene, vil det sikkert være en god idé at begynde at abonnere på en måltidskasse målrettet børnefamilier. Ved at gøre dette vil du slippe for at skulle bruge tid og kræfter på at beslutte, hvad aftensmaden skal bestå af. Ydermere vil du slippe for at skulle handle ind til aftensmadsmåltiderne.

Måltidskasse-bølgen har skyllet ind over Danmark de seneste år. Flere og flere spillere er kommet til, og det samlede marked i dag består af mere end 15 forskellige udbydere.

Flere af disse udbydere tilbyder måltidskasser til børnefamilien, og hvis du er overhovedet i en sådan familie, men endnu ikke har givet en måltidskasse-løsning chancen, synes vi, at du skulle gøre dette.

Hvorfor? Det uddyber vi i de kommende to afsnit.

Du sparer tid

Med en måltidskasse-løsning modtager du alle de råvarer, du skal bruge til aftensmåltiderne, direkte til din hoveddør. Du sparer derfor tid i forhold til indkøb.

Ligeledes sparer du tid og energi i forhold til at skulle tage en beslutning omkring, hvad aftensmåltiderne skal bestå af. Denne beslutning er der nemlig andre, der tager på dine vegne.

Med det sagt er det dog værd at bemærke, at du hos nogle måltidskasse-leverandører har mulighed for medbestemmelse i forhold til, hvad der skal serveres. Hos disse vil du nemlig hver uge kunne vælge imellem x antal menuer.  

Lækker mad

Niveauet blandt danske måltidskasse-leverandører er yderst højt, hvilket blandt andet kom til udtryk, da Godappetit.dk testede 13 forskellige måltidskasser og bedømte disse på en skala fra 0-5 stjerner.

De leverandører, der klarede sig værst, scorede 3,5 stjerner, hvilket vil sige, at de bestemt ikke var dårlige.

Vi gætter dog på, at du er mest interesserede i at høre, hvilke leverandører der klarede sig bedst, så herunder kommer top 3 i forhold til denne test.

1.       Ret Nemt 4,4 stjerner

2.       HelloFresh 4,3 stjerner

3.       Aarstiderne 4,1 stjerner

Skriv et svar