Minions – Søg og find – Mere end 200 ting, der skal findes!

Minions er den helt store dille hos børn – og mange voksne. Den sjove film om Minions er blevet set af mange og siden da har Minions-feberen spredt sig til mange forskellige ting og sager.
Merchandise er en stor branche for filmindustrien og nogle produkter giver mere mening end andre. Søg-og-finde-bogen ”Minions – Søg og find” er et af de mere vellykkede bud på merchandise og bogen skal da nok vække stor lykke.

I ”Minions – Søg og find” skal børnene på opdagelse i en række forskellige Minions-universer. De forskellige universer er plukket ud fra filmen, og skildrer hver især en periode af Minions tid på jorden. Bogen beretter således – i kort tekstform – fortællingen om Minions og deres baggrund.

Myldrebogen består af ti farverige dobbeltsiddet opslag. Hvert billede myldrer med Minions og opgaven er nu at finde en række udvalgte Minions og detaljer, som er fremhævet i en særskilt boks.
Der er masser af ting at kigge på i de detaljerige billeder, og det er let selv at forsætte med at stille spørgsmål. Billederne indeholder mange forskellige elementer, og er fint egnet til at skærpe barnets iagttagelsesevne. Bogen kan også bruges til at samtale om, hvad man ser undervejs i jagten på de helt rigtige detaljer.

”Minions – Søg og find” indfanger en af tidens populære tendenser på udmærket vis. De sjove og skøre Minions danner afsæt for herlig iagttagelsesleg.

Køb Minions – Søg og find – Mere end 200 ting, der skal findes! online

Skriv et svar