På tippen af næsen der sidder majonæsen

En af de vel nok sidste udgivelser fra Rune T. Kidde blev denne fantastiske papbog ”På tippen af næsen der sidder majonæsen”, der er lavet i samarbejde med Bente Bech, der har skabt de dejlige tegninger til Kiddes magiske vers.

”På tippen af næsen der sidder majonæsen” er en stor, flot og fornøjelig bog med sjove vers for familiens mindste – og alle os andre, der bare godt kan lide den geniale leg med ord, som Rune T. Kidde var en mester udi.

Ungerne kan glæde sig til otte opslag over 16 sider, hvor vi møder et finurlig og fantastisk udvalg af alt lige fra trolde, elefanter, spøgelser og babybavianer, der beriger os med bevingede vers af den bedste slags. Nemlig dem der bare lyder for fjollet, frækt, fyrigt, flot og fornøjeligt. Præcis som Kidde kunne bedst!

Det er da også lig med smil på læben, munterhed og overraskelse at læse disse dejlige vers og rim. Hver især giver de barnet lyst til at lege med ordene og sproget.
Rune T. Kidde og Bente Bech er i øjenhøjde med deres læsere; de rammer så flot at det gør usigeligt ondt, at læse denne fine række børnerim og vide at der ikke kommer flere fra Kiddes hånd. Nyd den!

Køb På tippen af næsen der sidder majonæsen online

Skriv et svar