Søg og find i Bibelen

De allermindste kan glæde sig til en farverig og frydefuld rejse rundt i Bibelens univers med ”Søg og find i Bibelen”.
Her skal barnet, som titlen angiver, finde forskellige figurer og karakterer igennem en række opslag, der rummer kendte såvel som mere ukendte bibelhistorier.

I et sandt myldre-univers skal barnet udpege de figurer, der er fremhævet i venstre og højre margen af hvert opslag, der består af to store sider. Bogen er lavet i kraftig pap kvalitet og egner sig fint til små fedtede barnefingre.

Det er på alle måder en sjov og skæg oplevelse, der venter mens barnet forhåbentlig kan glæde sig til at den voksne genfortælle de forskellige bibelhistorier undervejs. Desværre har man ikke valgt at hjælpe den voksne undervejs i processen. Og netop de mere ukendte bibelhistorier vil derfor næppe blive genfortalt; for hvor mange kender i grunden fortællingen om Dagons tempel eller Den flammende ild til eksempel?! Det er synd og ærgerligt, da hele ideen, med den fine billedbog fra forlaget Unitas, i sagens natur er at lære de mindre børn nogle af de bedste bibelhstorier at kende – som det da også fremgår af bagsideteksten. Godt nok er der henvisning til det sted i Bibelen, hvor teksten findes, men det er nok de færreste voksne, der vil slå teksterne op, læse denne og selv forklare den til barnet undervejs. Så hvorfor dog ikke reservere en afsluttende side i bogen her til små korte resumér eller evt. integrere disse i selve opslagene. På den måde ville ”Søg og find i Bibelen” være helt fuldendt. Alligevel skal bogen her have en varm og hjertelig anbefaling.

Køb Søg og find i Bibelen online

Skriv et svar