Giv dit barn en uforglemmelig fødselsdagsfest

Dette indhold er sponsoreret 

Hvem ønsker ikke at give sit barn en fantastisk fest, når det fylder år? For de fleste børn er deres fødselsdag årets højdepunkt – det får gaver og ikke mindst får det lov til at invitere sine bedste venner på besøg. Her vil du som forælder selvfølgelig gerne give dit barn en god fest det sent vil glemme, og som klassekammeraterne vil tale om ovre i skolen. Men hvordan sørger du for, at du opfylder alle dit barns ønsker til festen, samtidig med at du sørger for det rent praktisk kan lade sig gøre? Læs med her og få tips til en vellykket børnefødselsdag. 

Invitation og tema

Man kan ikke holde en god fest uden gæster. Derfor skal dit barns gæster også have en invitation i god tid. Invitationen kan du for eksempel lave sammen med dit barn, som en fysisk invitation, som dit barn dele ud ovre i skolen, og som klassekammeraterne kan hænge op derhjemme. Tal først med dit barn om, hvilket fødselsdagsfest i skal holde – skal der være et tema? For eksempel Rasmus Klump eller enhjørninger. Hvis det er en temafest, så lav en flot og dekorativ invitation, hvor man tydeligt kan se hvilket tema det er, og skriv hvis gæsterne skal være udklædte til festen. 

Maden 

Til en børnefødselsdag skal der selvfølgelig være god mad. Her kan det dog være uoverskueligt som forælder at sørge for boller, kage, kakao og alt muligt andet, som dit barn ønsker sig til festen. Her er der dog en løsning, som dit barn helt sikkert vil elske og vennerne vil blive misundelige over: lej en pandekagevogn! Hvilket barn er ikke ellevild med pandekager? Med en pandekagevogn vil en professionel pandekagebager sørge for, at der bliver lavet lækre pandekager fra bunden, som kan toppes med alt fra nutella til friske jordbær. Men husk lige også at servere nogle gulerodsstave, for at stabilisere børnenes blodsukker, så de ikke går helt sukkerkolde.

Underholdning

Underholdning og aktiviteter er også vigtigt for en god børnefødselsdag. Arranger for eksempel en skattejagt med den tema, som festen holdes efter. Skattejagt en aktivitet børn elsker, og som kan twistes på mange eventyrlige måder. I en skattejagt kan du arrangere poster med aktiviteter, der passer til dit barns alderstrin. Det kan for eksempel være samarbejdsøvelser, gåder eller spørgsmål, der skal besvares. Hvis du vil gå all-in på skattejagten, kan du overveje at få dine venner eller familie til at komme og klæde sig ud og deltage i skattejagten, og som kan står ved posterne og giver dem opgaverne. Til sidst skal du også huske gaver til alle børn, der deltager i skattejagten, for eksempel små slikposer.

Skriv et svar