Kom godt i gang med strikkeopskrifter på børnetøj

Har du over en længere periode gået og overvejet, hvorvidt du skulle prøve kræfter med hjemmestrik til dine børn? Fordelen ved at strikke dit eget børnetøj, er, at du helt selv kan vælge et design, farve og materiale, så du kan slippe kreativiteten løs hjemme i stuen.

I dag kan du med ganske få klik hente masser af lækre strikkeopskrifter til dit næste garnprojekt, så du kan finde inspiration til alt lige fra sweatre til halstørklæder og strømper.

Sådan vælger du de rigtige strikkeopskrifter

Med det store udvalg af strikkeopskrifter kan det nemt bliver uoverskueligt at vælge en ud. Det er dog altid en god idé at have følgende in mente, inden du går i gang med dit nye strikkeprojekt:

  • Sværhedsgrad – langt de fleste strikkeopskrifter oplyser sværhedsgraden, så du nemt kan blive afklaret med, om det passer til dit niveau. Som nybegynder er det fint at starte ud med simple strik uden mønstre og ved brug af simple teknikker – fx strik af halstørklæder.

  • Garntype – selvom du selv vælger, hvilket garn du ønsker at bruge, følger der ofte gode anbefalinger med i de fleste strikkeopskrifter, som du kan gøre brug af. På den måde er du sikret det bedst mulige resultat. Det er også ofte her, du finder gode råd til valg af den rette strikkepind.

Find lækkert garn på udsalg

Der kan være mange penge at spare, hvis du er villig til at gå på tilbudsjagt, når du køber dit garn. Både online og i fysiske butikker kan du vælge imellem mange typer garn – fx merino eller mohair – ligesom du også med fordel kan købe færdige garnpakker, så du kan eksperimentere med forskellige farver og materialer. Der er derfor masser af god grund til at være på udkig allerede nu, så du kan finde det perfekte garn til dit børnetøj.