Angry birds Summertime

Så er der godt nyt til fans af Angry Birds! Mattel præsenterer spillet ”Angry Birds Summertime”, der er en variant af det populære Angry Birds-spillet!

Stemningen er da også ren sommerhygge og –sjov. Spillet består af to Angry Birds, der er oppe mod deres fjender – de tre ægstjælende grise. Der er en række bjælker – byggeklodser – der skal bruges til de forskellige missioner. Sagen er nemlig den, at spilleren trækker et såkaldt missionskort, der illustrerer hvordan bjælkerne skal opstilles, og hvordan grisene skal sidde derpå – så er det ellers bare, at skyde løs! Angry Birds fuglen har en særlig affyringsrampe, du som spiller betjener når du skal vælte grisene ned og redde æggene og det er her spillet skal more og underhold. Der er selvfølgelig point for hver gris, der væltes ned og ekstra bonuspoint hvis en af isvaflerne, der står på opstillingen ryger ned.

For de fleste børn vil det forhåbentligt både være sjovt og udfordrende at få sat byggeklodserne som vist på missionskortet og skyde grisene ned, men mon dog ikke det er selve nedskydningen, der kalder på de fleste smil. Missionskortene er inddelt i fire sværhedsgrader, der afspejler hvor svært det dels er at bygge opstillingen, men ikke mindst hvor udfordrende det er, at skyde grisene ned.

Som sådanne er spillet uhyre simpelt og enkelt. Det er ganske let at gå til og kræver egentlig ikke engang, at der er en voksen med, hvilket kan være en stor fordel. For hvor tit kan ungerne selv spille og hygge sig uden forældrenes hjælp?! Omvendt er der ikke så meget indhold og afveksling i spillet, men hvis man falder for ”legen” her med at skyde og ramme rigtigt er det et fint spil; præcist som klassikeren loppespil.

Nogle vil måske mindre begejstrede for al den megen plastik, mens de glade farver vil virke appellerende hos andre. Undervejs i ”Angry Birds Summertime ” får barnet rigt lejlighed for at øve sin finmotorik og et vellykket resultat er betinget af en god koncentration, så spillet er trods sin simple ide ganske fint – og for Angry Birds fans vil det være mere end det.

Læs mere

Skriv et svar