Tag børnene med på safarirejse

Hvis du og din familie ønsker en helt speciel rejse, som I kan se tilbage på med gode minder i baggagen, så kan I tage på en safarirejse i Afrika. På en safarirejse, kan I komme se på en masse af de vilde eksotiske dyr, og mærke den vilde stemning på savannen. Dermed kan familien skabe flere forskellige uforglemmelige øjeblikke, som I deler sammen. Safarirejser med børn er en unik oplevelse, hvor børnene kan lære en masse om det rige dyreliv der findes i Afrika.

Do’s and dont’s

Du kan sagtens tage dine børn med på safari. Det kan være en god ide at tage på privatsafari, hvor man kører i eget køretøj med en guide på turen. Både guider og personalet tager de nødvendige hensyn, som der skulle være og opstå, så jeres familie kan få den bedste safaritur. Dog skal man være opmærksom på enkelte safariområder, som har en minimumsalder for børn, som skal være fyldt 5 år for at komme med på safari. Nogle destinationer kan have en aldersgrænse på 10, 12 eller 15 år. Der findes et væld af destinationer at vælge imellem, når man skal på safarirejse, men helt specifikt kan Kenya være et fantastisk land at besøge. Her er der nemlig ikke nogen grænse for hvornår børn må komme med på safari. Du kan finde den perfekte safarirejse til Kenya for dig og din familie her. Dette land og derudover også mere oplagt for safarirejser for børn, da rejsetiden er kortere, og man kan få andre fine oplevelser med.

Safari i Kenya

Hvis dig og familien tager på safarirejser med børn i Kenya, kan I opleve et fantastisk rigt dyreliv, smuk natur og anderledes kultur. Desuden er vejene mellem safariområderne gode og infrastrukturen er velfungerende. I kan blandt andet komme på ture omhandlende elefanter, hvor der tilbydes komfortable indkvarteringer på safarilodges og i camps.

Skriv et svar