Tag dine børn med til den danske perle

Sommerferien nærmer sig med hastige skridt, og måske det betyder, at du og hele familie skal en tur på ferie. Hvis I ikke har bestilt noget endnu, er det så småt ved at være høje tid, da meget allerede er udsolgt. Hvis I er i tvivl om, hvor turen skal gå hen – om I måske vil til sydens sol, eller om I skal satse på det gode vejr og derved blive i Danmark, kan vi varmt anbefale jer at overveje den danske perle, Blåvand, som er blevet et af danskernes foretrukne feriesteder i Danmark.

Hvor skal I bo?

Der findes rigtigt mange muligheder for, hvor I kan bo, mens I er i Blåvand. Det hele afhænger af, hvorvidt I er til camping eller sommerhus. I Blåvand ligger danmarks eneste 6-stjernede campingplads, Hvidbjerg Strand Camping og Resort. Her finder I både legeplads og svømmehal til børnene, og spa til de voksne. Der findes ligeledes uendeligt mange sommerhuse, og I kan med fordel søge “sommerhus Blåvand” på Google, hvor I kan finde et, som passer til jeres behov.

Must-see i Blåvand

Der er mange grunde til, at Blåvand er blevet så populært, og én af grundene er selvfølgelig, at det ligger tæt på havet. Om sommeren er der derfor rig mulighed for at komme ned og dyppe sig i vandet, og ligge og sole sig på stranden. Derudover er der også rigtigt børnevenligt, da det er en stille og rolig by tæt på skov og natur. Men hvad skal I så se i Blåvand? Først og fremmest er et must-see Blåvand Fyr, som første gang blev taget i brug nytårsaften år 1900, og som i dag er et vartegn for hele Blåvand Strand og omegn. Derudover er Blåvand zoo med garanti et hit hos børnene, og er derfor værd at se. Hvis du er nysgerrig på, hvordan man ellers får den bedste børnevenlige ferie, kan du med fordel læse mere her: https://sjovforborn.dk/kategori/ferie/, hvor der er en masse gode tips og råd.

Skriv et svar