Børnevenlige gadgets og elektronik – spil og film

Dette indhold er sponsoreret

Elektronik og gadgets er jo blevet et meget normalt legetøj for børnene. Derfor må vi også acceptere, at deres ide af sjov, ikke bare handler om at lege gemmeleg udenfor. De vil også gerne spille spil på en computer, eller se alle mulige film online på tabletten.

Børn med mobiler

Børn med mobiler bliver mere og mere normalt, i en yngre og yngre alder. Der er faktisk rigtig mange børn i 10 års alderen, som allerede har deres helt egen mobil. Det lyder måske helt vildt skørt oppe i dit hoved, at dit barn skal gå rundt med en mobil, men sådan er verden altså nu. Vælger du, at dit barn først skal have en mobil meget senere, lukker du dem ude af et fællesskab, hvilket kan gøre livet rigtig svært for dem. Børn sidder ofte og spiller sammen på mobilerne, måske nogle online spil, eller nogle solo spil, hvor de bare kan sidde og snakke om spillet sammen.

Så man må lære at forstå, at verden ikke er som den har været. Børn har mobiler, og det skal dine børn også have. Selvfølgelig skal børn ikke have den helt nye iPhone, for så ved vi jo godt, at den hurtigt går i stykker. Det er bedre at vælge en billig, nem og lidt mere robust mobil. En de godt kan tabe uden, at det hele går fuldstændigt i stykker. Se priser & tilbud på telefoner til børn, så du har et overblik over, hvilke mobiler der er til en god pris.

Underholdning på elektronikken

Det er dog ikke kun med mobiler, at børn hygger og leger. Det er også med alt det andet elektronik. Tv, IPad og andre tablets er jo noget som man kan bruge til at se film og serier på. Der er vist ingen tvivl om, at yngre børn nemt bliver fascineret af film og serier. Derfor er der jo også tonsvis af underholdning på Tv’et. Tag for eksempel Disney Channel, en kanal fyldt med serier til børn. Det er nok en af de mest populære kanaler for børn. De kan bruge flere timer på at se de samme episoder igen og igen, fordi de elsker det så meget.

Det er også en perfekt måde at få samlet de små på. En Disney film på tv’et eller tablet kan få alle børnene til at sidde i sofaen helt stille i halvanden time. Bagefter kan de snakke og snakke med hinanden om filmen, for de elsker at snakke om alt imellem himmel og jord. Det er godt, at børn får tid til at snakke med hinanden om, hvad de har set. Det er også en form for leg og sjov, og det er derfor også en rigtig god underholdning. Ikke kun filmen, men også snakken efter filmen.

Så nej, barndommen er ikke som den var engang. Men det behøver ikke være en dårlig ting. Elektronik er en stor del af vores hverdag, og børnene skal jo lære at bruge det. Så det er bare med at komme i gang hurtigt.