Kom nemmere rundt med en klapvogn

Når man har små børn, kan en klapvogn være guld værd. Især hvis man skal på nogle lange dagsture eller udflugter. Det kan f.eks. være, hvis familien skal en tur i forlystelsespark eller zoologisk have, så kan junior hurtigt have tendens til at blive træt i benene, og vil gerne bæres. Det problem løser klapvognen. Men der findes et hav af muligheder, når det kommer til klapvogne, og de findes i mange forskellige varianter.

Hvilken klapvogn?

Klapvogne bliver mere og mere populært at bruge, og mange vælge den frem for barnevognen. Det skyldes bl.a. udbredelsen af den såkaldte softpose eller voksipose, i stedet for den traditionelle lift. De kommer som sagt i forskellige udgaver. Mange modeller har tykke, terrængående dæk og justerbare håndtag, så man kan tilpasse højden. De er lette at klappe sammen og have med i bilen, og er typisk gode at manøvre.

Klapvognen kan bruges, lige fra barnet er født sammen med softposen, da den kan lægges helt ned. Den har ikke samme ramme som barnevognen og vejer langt mindre. Og så kan den bruges i mange år frem. Når barnet vokser ud af softposen med liftplade, fjernes pladen, og barnet kan både ligge og sidde i klapvognen

Gå efter uafhængige tests fremfor butikkernes

Når man går ind i en butik, med henblik på at købe et produkt, vil de som regel anbefale en af deres egne produkter, og dem de tjener flest penge på som sælger. Derfor kan man risikere, at man kommer hjem med en klapvogn, der ikke nødvendigvis lige passer ens behov.

Efterhånden findes der en lang række virksomheder, som laver uafhængige tests af diverse produkter. Her kan man finde tests af klapvogne, som hver især byder på noget forskelligt.

Når man har fundet den rette klapvogn, kan man overveje, hvorvidt man vil købe i butik eller på nettet. Man kan derfor med fordel sammenligne priser på nettet for at finde den billigste.

 

Skriv et svar