Tips til at sjove aktiviteter i sommerferien for hele familien

Sommerferien er lige om hjørnet. Det er tid til is, sol og sjove aktiviteter for hele familien. Mangler du inspiration til hyggelige aktiviteter, som ferien skal fyldes op med? Så er du landet på den helt rigtige artikel, uanset om du gerne vil tage på camping ved Gardasøen eller nyde gode oplevelser i det danske land.

Tag på en familievenlig rejse

Vil I koble helt af og tage ud at rejse, så er der mange gode destinationsmuligheder, som store som små kan glæde sig til.

Hele familien kan eksempelvis tage på camping. Her kan det være værd at overveje en feriedestination, hvor der er noget for både børn og voksne. Hvis I drømmer om at tage campingvognen under armen, så kan I eksempelvis overveje at tage på campingferie ved Gardasøen med Vacanceselect.

På f.eks. solrige destinationer som camping ved Gardasøen er der rig mulighed for at nyde både udflugter til spændende områder såvel som at bruge timevis i en pool. Men det kan også være, I hellere vil opleve kultur og kendte seværdigheder.

Når man vælger at tage på camping til Gardasøen f.eks., kan man også på turen holde ind forskellige steder. Det er en længere tur til Italien, hvilket giver god mulighed for et afbræk, hvor man kan strække benene og opleve flere steder på sin vej.

Tag i forlystelsespark eller i et sommerland

En forlystelsespark er nærmest en sikker vinder, hvis I skal planlægge en udflugt med gode grin og rutsjebaner i centrum. Der er typisk afdelinger, hvor der er forlystelser rettet til de mindre børn, så her er klart noget for hele familien. I flere parker kan I også boltre jer i et vandland, og i Tivoli kan I se koncerter for både små og store.

Oplevelser på og i vandet

Når solen bager, kan det være lækkert at blive afkølet i vand. Udforsk din og børnenes indre vandhund.

Der er mange fine strande ikke bare i udlandet men også i Danmark. Mange aktiviteter kan også tage plads her, lige fra badning til surfing og aktiviteter som sandslotsbyg og volleyball.

I kan også købe en større eller mindre pool hjem til, som måske kan stå på terrassen eller i haven. Brug timevis på at se børnene lege havfruer, plaske med vand og nyde livet og sommeren.

Det kan også være, I vil på kanotur langs en af de store åer, sejle på en stor sø, eller lære at stå på paddleboard sammen. Så kan du komme helt tæt på naturen sammen med din familie.

Tag på dyresafari

Er I helt pjattede med dyr? Så skal I måske på jagt efter dem. I kan tage i zoologisk have eller køre rundt i en dyrepark, hvor I kan se dem på nært hold. Der er også mulighed for at tage på hval- eller sælsafari, hvor I kan få vind i håret, mens I spejder efter marsvin.

Skal I på camping Gardasøen og i sommerland? Planlæg de sjove aktiviteter allerede nu!

Skriv et svar