Tips til børnenes sommerferie

De fleste børn har en rigtig lang sommerferie på omkring 2 måneder, alt afhæng om de går i børnehave eller i skole. Det er dog ikke alle forældre, der har så lang ferie. De fleste voksne har nemlig kun omkring 2-3 ugers ferie, det er derfor godt at få brugt de uger på noget kvalitetstid med børnene. Derfor giver vi her tips, til hvad man kan lave med de små. Man kan for eksempel ordne det praktiske eller spise lidt lækkert på restaurant. Man kan også tage turen ned igennem Europa, og prøve nogle forlystelser i Tyskland og hoppe i poolen i Italien.  

Shopping med de små

Når det er blevet sommerferie, så har mange børn fri fra skolen i  næsten 2 måneders, og de fleste forældre har kun 2-3 ugers ferie. Derfor skal man huske at være så meget sammen med sine børn i de 2-3 uger, man har. Dog er det vigtigt, at du her får ordnet de praktiske ting, der skal til når, man har børn, såsom at få vasket tøj og sengetøj, samt få gjort rent i huset. Det er dog også vigtigt, at få købt nyt tøj til børnene, i ferien har I god tid til, at se på tøj sammen, som både du og dit barn kan lide. I kan gå rundt og kigge på butikker, og se hvad der er af udvalg i butikkerne. I kan dog også kigge på nettet, og se hvad der er af muligheder indenfor børnetøj, på den måde sparer i tid på tøjindkøb. I kan for eksempel se på Houseofkids.dk. I sparer tid ved at shoppe online. Den tid kan i bruge på at hygge derhjemme eller i kan tage til bonbonland eller noget andre spændende for dine børn og dig. I kan også tage en lille tur i sommerhus, hvis I kender nogen som har sommerhus, eller i kan leje et sommerhus ved vandet. Der kan børnene lege oppe i klitterne eller hvis vandet er godt, kan man bade. I kan også vælge at rejse sydpå. Her er der mange destinationer, man kan tage til. En af mulighederne er, at tage til Italien. I kan pakke bilen og tage turen ned igennem Europa, der kan i tage nogle stop, for eksempel ved den dansk/tyske grænse der kan i købe lidt slik og sodavand til turen. Dernæst kan I stoppe i en af de mange forlystelsesparker i Tyskland og prøve nogle af de sjove forlystelser for både børn og voksne. Derefter kan I køre ned til Italien, måske ned til en campingplads med andre børnefamilier nede ved Gardasøen. Her er der mange campingpladser, hvor børnene kan lege med de andre børn, og hvor der er mange aktiviteter for både børnene og de voksne. Her har børnene også mulighed for at lege ved poolen, mens der er en livredder der holder øje med dem. Derfor kan I som forældre også få slappet af og solet jer ved campingpladsen.

Restaurant med børnene

Når I har fri i 2-3 uger, kan ugerne hurtigt gå med, at man bliver derhjemme, og hygger derhjemme med film og slik. Derfor kan det nogle gange være en god idé, at tage ud og spise noget aftensmad, her ser i også nye omgivelser. I kan vælge mange forskellige restauranter, der er de mere børnevenlige restauranter såsom MacDonalds og Jensens bøf hus. Men der er også de restauranter, som er lidt dyre men hvor kvaliteten på maden er meget bedre. Det vil de voksne, men også børne helt sikkert sætte pris på. I den forbindelse kan du book bord på Københavns bedre restauranter til en 1/3 del af prisen. Det kan du gøre via earlybird.dk.  

Tak for at du læste med. Jeg håber artiklen har været med til at inspirerer dig til, hvad I kan bruge jeres sommerferie på.  

Skriv et svar