Børnenes teater i hjertet af København

Teatret spiller en vigtig rolle i forhold til børns udvikling. De veldokumenterede effekter viser sig at være yderst gavnlige i forhold til barnets sociale udvikling. Igennem teater styrker barnet sin kommunikation, sit samarbejde med andre børn og barnet lærer hvad det vil sige at være i relation med andre. De lærer at inkludere deres kammerater i et fællesskab. De bliver med andre ord mere empatiske og socialt kloge.

Teater kan bidrage til dit barns skoleparathed

Desværre er der set en øget tendens i, at nutidens børn er mindre gode til at medvirke socialt. Her spiller teatret en vigtig rolle, og du kan derfor forbedre dit barns sociale evner ved at gå jævnligt i teatret. På den måde vil dit barn få en lettere skolestart, og være mere parat til at starte i skole. Bor du på Østerbro, Frederiksberg eller bare i omegnen af København, kan du besøge Det Lille Teater – et børneteater i København. Det Lille Teater ligger i hjertet af København, og vil med forestillinger målrettede børn i alderen 2-10 år styrke dit barns sociale evner.

6 hurtige om hvorfor du skal begynde at gå oftere i teatret med dit barn

  1. Teater styrker dit barns sociale færdigheder.
  2. Teater styrker dit barns kommunikation.
  3. Teater styrker dit barns evne til at være i relation med andre.
  4. Teater lærer dit at inkludere deres kammerater i et fællesskab.
  5. Dit barn vil blive mere empatisk og teatret vil gøre dit barn socialt klog.
  6. Dit barn vil få en langt lettere skolestart, siden de sociale færdigheder vil blive styrket på mange punkter.

Dit barn kan opnå masser af fantastiske evner ved at gå jævnligt i teatret. Det kan derfor være ret gavnligt for dit barn at tage jævnlige ture i teatret. Måske kunne det blive en fast tradition I gjorde sammen i hver ferie f.eks.?