Adventure Park

I idylliske omgivelser er der en mere end 2000 m2 stor Adventure Golf bane med tusindvis af blomster, store sten, vandfald og ikke mindst udfordrende og meget seværdige golfhuller. En unik bane, som henvender sig til alle!

Her er også en 9 hullers fodboldgolf-/håndboldgolfbane for hele familien! Fodboldgolf og Håndboldgolf spilles efter de samme principper som golf. Få bolden igennem udfordringerne og i hul på færrest spark/kast. Forhindringerne er sjove og meget forskellige. Alle kan være med!

Adventure Park er de første udbydere i Danmark af udendørs bowlsbaner. Spillets idé minder meget om petanque og curling. Bowlskuglerne er ovale og uligevægtige og skal placeres så tæt som muligt på en mindre kugle, som er placeret i modsatte ende. Spillet er enormt populært i Storbritannien og Australien.

Her er også et stort indendørs underholdningsområde i laden. Konkurrer i de mange sjove og udfordrende spil, såsom Putting-Green, Bar Billards, Bowls og Shuffle Board, eller sæt dig bag rettet i en racersimulator.

Legeland til de helt små. Her kan de muntre sig i boldhavet, rutsje, køre på traktor, slappe af med lidt tegnefilm og meget mere. Her er også en hyggekrog til de voksne.

Mad må medbringes, drikkevarer skal købes hos os. Her er cafe og grill-selv.

Når entreen er betalt er der fri afbenyttelse af alle aktiviteter undtagen Hunt N´ fun og snooker.

Skriv et svar