Aktivitetscentret Playland

Playland er et aktivitetscenter, der består af 2 afdelinger; en afdeling med et kæmpe klatrestativ i 2 etager med masser a aktiviteter. Der er rør-rutsjebaner, udendørs klatre-pyramide, indendørs klatretårn og spillemaskiner. Alle legearealer er forsynet med beskyttende underlag i form af madrasgulv eller fjedrende gummigulv. Det koster kr. 40/barn for den første time og kr. 20/barn for de næste. Voksne behøver ikke at betale, men hvis de vil med ind og lege, så koster det kr. 20/voksen. (2008 priser).

Udover det store legeanlæg, råder Playland også over forskellige spillemaskiner. du finder bl.a. pinball, airhockey, pool-/billardbord, bordfodbold og en quizmaskine. Her er også golf med 6 kendte baner fra hele verden, skydning – 17 små spil med gevær eller pistol og bowling, baseball, boksning og tennis på en Nintendo Wii.

Der er ingen entre til afdelingen med disse oplevelser, og spil betales der for. Der er også internetcafe, hvor du mod betaling kan checke emails eller surfe på nettet.

Det er ikke muligt at medbringe egen mad, og i cafeen kan der købes slik, drikkevarer og kaffe.

Skriv et svar