Fårup Sommerland

Tæt på stranden og alligevel helt ude i skoven finder du forlystelsesparken Fårup Sommerland. Fårup er i 2012 kåret som Nordens bedste sommerland og er en af Danmarks største turistattraktioner med masser af vilde, sjove og vandvittige våde aktiviteter for hele familien. Alt lige fra vilde rutsjebaner over Børnetivoli til Danmarks største og vådeste vandland!

I juni 2013 åbner den største nyhed nogensinde i Fårup. Rutsjebanen Orkanen kører – som den eneste i Norden – både over og UNDER vandet! Orkanen tager dig først op i 7. sals højde og med 75 km/t ryger du ned under vandet og fortsætter skræmmende tæt på træer og buske – mens dine fødder dingler frit i luften! Du kan også prøve Danmarks vildeste acceleration i rutsjebanen Lynet, som bliver skudt af sted fra 0 til 80 km/t på bare to sekunder, og så går turen op og ned i vilde loops og halsbrækkende hårnålesving – eller hvad med en tur i Falken, Danmarks hurtigste trærutchebane!

I parken finder I også Danmarks største opvarmede Aquapark, hvor hele familien kan boltre sig i de vilde bølger i Bølgebassinet, suse om kap på Surfhill eller køre sammen i kæmperingene i Vandslangen. Når vandpjaskeriet er ovre, og håret er tørret, kan I få taget fusen på sanserne i 4D-biografen, hygge i børnetivoliet, tumle på talrige trampoliner eller dase i skyggen af træerne og trylle ved det store grill-selv område, hvor glohede griller står klar til jer. Og husk at når entréen er betalt er alle forlystelser og Aquapark gratis hele dagen!

Skriv et svar