Tivoli Frihede

Tivoli Friheden er Århus’ forlystelsespark placeret i gå afstand fra centrum i den smukke Marselisborgskov. Her finder du ikke mindre end fire rutsjebaner og 19 andre forlystelser. Der er noget for alle, både børn og voksne.

Start besøget med en tur i Cobra’en – den største og vildeste rutsjebane, hvor dine ben hænger frit i luften, mens du flyver afsted med over 70 km/t. Når du er sikkert tilbage på jorden kan du prøve årets helt nye forlystelser, Sving Gyngerne og Friheds Karrusellen. Begge er klassiske forlystelser. I Sving Gyngerne svinges du rundt i 8 meters højde mens du mærker suset i maven. Friheds Karrusellen er en tur for hele familien. I to etager finder du heste, elefanter, ballongynger og roterende kopper. Her kan hele familien få sig en ægte snurretur.

Mellem de mange ture i forlystelserne kan du lade dig underholde af Pjerrot der tryller for de mindste. Eller hilse på parkens egne maskotter – Fru Frø & Hr. Kanin. På mange af dagene vil du også kunne opleve masser af anden underholdning for hele familien.

Efter en lang dag byder Tivoli Friheden på flere spisesteder. Det være sig den klassiske burgermenu, men også muligheden for familievenlige All-You-Can-Eat buffeter. Du er også velkommen til selv af medbringe maden og grille bøfferne på vores idylliske grill-pladser.

Der er mulighed for at opleve en hel dag i Friheden til en fast pris. Vi kalder det selv ’All Inclusive’, hvor prisen for voksne er 300,-. Her er der entré, forlystelser, All-You-Can-Eat buffet, drikkevarer og is inkluderet i prisen. Dette kan købes på www.friheden.dk eller ved indgangen til parken.

Skriv et svar