Bindeballe Købmandsgård

Bindeballe Købmandsgård er et yndet og perfekt udflugtsmål, for alle som ønsker et indblik i tiden som engang var. Maja og Reinholdt som overtog købmandsgården i 1973, ville, at købmandsgården skulle føres tilbage til den originale, oprindelige stil fra 1897. Både hvad angår udseende, indretning og drift. Gennem årene er det blevet til end 5000 forskellige varer og inventardele, således blev det til sidst nødvendigt at restaurere de gamle lagerrum for at få plads.
På hylderne findes alt fra boghvedegryn, friskmalet kaffe til rustne søm (bolsjer). Børn kan glæde sig til legetøj fra da mormor og olde var barn – i god kvalitet uden det koster en herregård. Her er hønseringe, glaskugler, Sorte Per som det så ud i ”gamle dage” og ting I sjældent har set.

I kan købe is, sodavand, kaffe og skøn hjemmebagt kage, som kan nydes i den dejlige gårdhave eller i den overdækkede pavillon ligesom I kan få lov at nyde medbragt mad mod at betale et beskedent beløb pr. person eller købe jeres drikkevarer og/eller en is til.
I den kolde tid er pavillonen opvarmet.

Skriv et svar