Påskeferie i Lalandia

Lalandia i Billund tilfredsstiller alle vilde vandhundes drømme om vandrutsjebaner.
Med Påsken lige om hjørnet er et par dage i Lalandia en oplagt mulighed for en miniferie for hele familien.

Vi er knap nok nået frem, før gulvet i vores lejede feriehus flyder med alt vores nedpakkede tøj. Børnene har hevet alt ud på gulvet og sidder trippende med badetøjet i hænderne. Forventningens klare lys skinner fra deres øjne. De kan ganske enkelt ikke vente med at komme over i Lalandias badeland.

Gigantisk legeplads
Forventningens glæde bliver hurtigt indfriet, da vi træder ind i det gigantiske opvarmede vandland. Et hav af forskellige bassiner og dermed forskellige muligheder for vandaktiviteter venter os.

Vores mindste på to år bliver med det samme ret vild med bølgebassinet. Hvor kunstige bølger bliver sendt af sted to gange i timen. Imens er vores datter på 11 og hendes veninde smuttet hen i køen til en af Europas største vandrutsjebaner – Tornadoen.
En kæmperutsjebane, hvor man i firepersoners gummibåde bliver sendt ud i, hvad der føles som frit fald. Børnene er solgte. Jeg, som nærmer mig 40 år, synes én tur er rigeligt.

Og det er det, der kendetegner Lalandia. Der er rutsjebaner og udfordringer til alle.
Børn, der ikke tør, kan hygge sig i de rolige bassiner med de meget små rutsjebaner. Børn og voksne, der tør, kan i den grad få deres vovemod tilfredsstillet. Voksne, der ikke tør eller ikke gider kan slappe af i de rolige bassiner eller nyde børnene og en kop kaffe fra en af caféerne.

Bowling, bolsjer og badminton
Udover vandland rummer Lalandia også sportshal, hvor familien kan spille badminton, fodbold eller håndbold. Og når huden begynder at krølle på grund af for meget vand, er aktivitetscenteret Monky Tonky Land populært hos børnene. Her er der hver dag i ferierne forskellige tilbud lige fra ansigtsmaling til bolsjekogning.

Uden for Monky Tonky Land kan familien tage en rask omgang bowling eller hoppe fire fem meter op i luften i elastikspring på trampoliner.

Vandet vinder
Selv om der er mange andre tilbud end vandland i Lalandia, så er børnene ikke i tvivl om, at det er vandlandets mange vilde rutsjebaner, der klart er det sjoveste. Det synes vi voksne faktisk også.

Det føles utrolig godt at lege med sine børn, så man om aftenen virkelig kan mærke, at alle har rørt sig. Børnenes tidligere trippen og julelys i øjnene er afløst af regulær træthed og tilfredshed.

Jeg er dog mere end overbevist om, at de er klar til en omgang vandland igen i morgen.

Priseksempel:
En familie med to voksne og to børn ( evt. plus et barn under to år) kan booke to overnatninger i et feriehus på 60 kvm. i Påsken til 3500 kr.
Når man booker et ferieophold i Lalandia er adgang til vandland og Monky Tonky Land samt slutrengøring inkluderet i prisen.

På www.lalandia.dk kan du finde flere oplysninger og aktuelle tilbud

Sara Pape
Skribent Sjovforbørn.dk
Marts 2013

Skriv et svar