Årets påskeidé: Dansende æg

Er I trætte af endeløse rækker af påskeæg til ungerne, der i forvejen fylder sig med rigeligt sødt i påskeferien, så har HABA spil et genialt alternativ. Vi fandt spillet ”Dansende æg” hos Olisan.dk, og her lokker de med tilbud på denne sjove og anderledes påskeidé netop nu.

Æg til hele banden
Flot, fristende og fuldkommen uimodståeligt ser det ud når bakken med dansende æg kommer frem. Inde i gemmer de gule dansende æg sig, og nu kan legen for alvor begynde. Hvor er det godt fundet på, og hvor er det dejligt at kunne komme med en påskegave, der ikke sætter sig på sidebenene men derimod garantere at lattermusklerne bliver rørt. Oveni er der det plus, at de ”Dansende æg”, kan tages frem igen og igen. I modsætning til påskeægget af chokolade.

Spillet
Som en sjov lille indledning findes den der må starte, ved at den der hopper højest for lov at begynde. Terningen har forskellige symboler, og fortæller hvad spilleren skal gøre for at må beholde et æg.

De ”Dansende æg” skal fx placeres på kroppen under hagen, armhulen, imellem knæene osv. En, to, tre og det bliver svære. Sker det at spilleren taber ægget slutter spillet og et nyt må begynde. I den autentisk udseende æggebakke finder I 9 gule æg, der er lavet i dels hårdt gult gummi og træ. Afhængig af materiale og opgavetype giver de 1 point og 2 point.

Enkelt og sjovt
Spillet henvender sig til børn i skolealderen og deres voksne. Søskende der går i børnehaven vil kunne være med i spillet med lidt hjælp. ”Dansende æg” er et af den slags spil, der beviser at det ofte er i det enkle at vi finder de allerbedste og originale. Idéen er simpel og super sjov! Men måske gider ungerne ikke i timevis. Det er også helt okay.

Eneste anke er, at spillereglerne ikke er på dansk eller andet nordisk sprog, så ungerne vil være nødt til at afbryde de voksnes påskefrokost før de dansede æg kan gå på dansegulvet. Heldigvis er der fine vejledninger på engelsk, tysk, og fransk ligesom det er et plus at de ”Dansende æg” ikke har valgt den allersværeste vals på balkortet, så det vil være enkelt at få kridtet balskoene og komme i gang.

Normalpris er 129,-

I øjeblikket finder du spillet på særligt påsketilbud hos www.Olisan.dk hvor du kan få
1 stk. for 89,- spar 40,-
2 stk. for 150,- spar 108,-

Spillet forhandles også i andre legetøjsbutikker.

God påske!

Nønne Lønne Votborg

Skriv et svar