Giv barnet fri leg med et legekøkken

Annoncør: Geppel

Hvis du er på udkig efter noget fantastisk legetøj til den næste børnefødselsdag for dit eget barn eller måske din nevø eller et andet ungt familiemedlem, kan du overveje at købe et legekøkken.

Et legekøkken bør være en fast del af alle børneværelse, da et legekøkken byder på et uendeligt antal af muligheder for sjove lege – både for drenge og piger.

Kun fantasien sætter grænser

Et legekøkken er en af de ting, hvor barnet selv skal sætte gang i fantasien. Et legekøkken inspirerer til leg, men det er barnet selv, som må tænke sig det sidste stykke hen ad vejen, hvilket er sundt for barnets fantasi og derved også sundt for dets udvikling.

Når du køber et legekøkken, vælger du en gave, som altid byder på nye muligheder – for med et legekøkken er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke lege og hvilke retter, barnet eller børnene kan udvikle.  

Der kan både leges te-selvskab med vennerne fra børnehaven, eller der kan leges stor restaurant med bror og søster, mens det selvfølgelig også er oplagt for barnet at servere lækker morgenmad på sengen for mor og far, når de sover længe om søndagen.

Leg i fælleskab

Et legekøkken er et fantastisk stykke legetøj for det enkelt barn, men når der kommer gæster på besøg, eller når bror eller søster gerne vil være med, gør et legekøkken det også muligt for flere at deltage i legen. Faktisk bliver legen i et legekøkken kun bedre ved, at der er flere børn med, hvor børnene kan lære om bl.a. samarbejde.

Et legekøkken fungerer med andre ord som et samlingspunkt for børn, da køkkenets natur inspirerer til lege i fællesskab. Derfor er der altid noget at give sig til, når dine børn er sammen, eller når børnehaven kommer på besøg til eksempelvis fødselsdag.