Kugledyne til børn – 3 gode råd

Der er i dag mange familier, der hver dag kæmper en hård og sej kamp. Det er især noget, der gør sig gældende, når det kommer til søvnen, som det kan være svært for barnet at omfavne. Det betyder, at der i mange familier bruges op til flere timer hver dag på at finde roen og dermed ind i den søvn, der skal give energi til den efterfølgende dag. Og det kan være frustrerende, hvorfor det er værd at undersøge, om der er nogle midler, der kan hjælpe hjemme hos jer.

Mange familier har for eksempel oplevet stor glæde ved en kugledyne til børn.

Oplev trygheden

Med denne omfavnes barnet på en anden måde af sin dyne. Idet den vejer mere end en normal dyne, vil den således lægge sig helt tæt ind til kroppen og på den måde også skabe en vis form for tynge på den. Og lige præcis denne fornemmelse er der mange, der forbinder med tryghed.

På den måde er der mange børn, der føler en større tryghed med en kugledyne.

Lad dit barn mærke kropsbevidstheden

Derudover giver en kugledyne en meget større kropsbevidsthed, idet den rammer muskler og led på en helt anden måde. Den kan derfor også være med til at skabe ro hos dem, der føler en vis uro i kroppen, der kan være med til at gøre søvnen besværlig. Det er for eksempel noget, der gælder de børn, der kæmper med ADHD, asparges eller andre former for sygdomme eller tilstande.

Gå ikke på kompromis med kvaliteten

Når du skal have fat på en kugledyne til dit barn, er det vigtigt, at du køber en af en god kvalitet. Der findes mange på markedet, men idet der her er tale om noget så essentielt som den gode søvn, bør du ikke gå på kompromis.

Skriv et svar